Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Update Bears prestaties!
De voorbije twee weken, stonden onze Bears op verschillende plaatsen op het tarmac. Van de Flanders cup wedstrijden in Kessel - Lo, Huizingen en Merksem tot wedstrijden in Bornem, Vilvoorde en Nijvel. Opnieuw ook werden er weer een hele reeks nieuwe persoonlijke besttijden neergezet. Zo verbeterde kadet Lars De Bal in Bornem, zijn tijd op de 800m met dik 10" en bracht hem op 2'36"14. Voor kadet Floor Vleugels en junior Louise Helsen, zat er op de gouden 1500m meeting in Vilvoorde geen verbetering van hun besttijd in. In trage wedstrijden waar er weinig animo was om het commando te nemen liep Floor naar 5'21"12 en Louise naar 5'18"87. In Merksem stonden Wout De Bal en Jelle Van Leuffelen aan de start. Wout verbeterde er zijn p.r. op de 1500m met 22 honderdsten naar 4'19"08. Jelle liep op de 5000m een stevige nieuwe besttijd van 15'31"06. Jo Vervecken tenslotte trok naar Nijvel voor een 5000m. Jo zette er, ondanks een valpartij 20' voor de wedstrijd, een mooi nieuw persoonlijk record van 16'00"47 neer. een verbetering met 10" tegenover zijn vorige besttijd. Jammer genoeg net niet onder de 16' grens.
Posted on 23 Aug 2021 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.