Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

P.R.'s voor de Bears in Herentals en Kessel- Lo!
Tijdens de wedstrijden in Herentals op 4 augustus en Kessel - Lo op 7 augustus, wisten een aantal van onze atleten opnieuw hun besttijden te verbeteren. In Herentals, traden onze atleten aan op de 1500m. Floor Vleugels dook er één seconde onder haar vorige besttijd en bracht hem op 5'15"42. Lars De Bal liep er zijn eerste 1500m en zette een p.r. van 5'24"38 neer. Bij de scholieren dook Wout De Bal voor de eerste maal onder de 4'20". Met 4'19"30 wist hij meer dan 3" van zijn vorige besttijd te doen. Bij de seniors, kwam Kaat Vermeulen dit seizoen voor het eerst in actie op de piste. Kaat bleef met 4'51"25 een stuk boven haar persoonlijk record, maar tankte toch heel wat vertrouwen. Ook Brent Van Turnhout bleef met 5'01"71 boven zijn besttijd. Jelle Van Leuffelen tenslotte verbeterde zijn besttijd van 4'12"66 naar 4'09"53.

In de Flanders cup van Kessel - Lo, kwamen er twee Bears aan de start. Jelle Van Leuffelen trad aan op de 1500m terwijl Jo Vervecken zich aan de 3000m waagde. Voor Jo, zat er geen geen verbetering van zijn besttijd in. Hij liep de ganse wedstrijd alleen en eindigden in 9'23"71. Jelle bracht het er beter vanaf. Hij verbeterde enkele dagen na zijn gelopen besttijd in Herentals zijn persoonlijk record met meer dan 6" en bracht het op 4'06"39.
Posted on 08 Aug 2021 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.