Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Sterke Bears, zetten vakantieperiode goed in!
Dit weekend hebben een aantal van onze jonge Bears alweer gezorgd voor prachtige prestaties. Zaterdag, kwam Louise Helsen aan de start van de Engelse mijl (1609m) in Burcht. Louise won er haar reeks in 5'40"72 meteen een nieuwe persoonlijke besttijd en een verbetering met meer dan zeven seconden. Arne Smeyers, trok zaterdag naar Essen om er in de laatste wedstrijd voor zijn verlof, te proberen zijn persoonlijke besttijd op de 1500m scherper te stellen. Arne slaagde hierin met glans, en wist zijn persoonlijk record met meer dan tien seconden te verbeteren tot 5'00"68.


De sterkste prestatie werd geleverd door scholier Wout De Bal, die vandaag aan de start kwam in de 10km op de Chouffe trail. Wout, leverde een prachtprestatie door de wedstrijd op zijn naam te schrijven in 48'07". Als een van de jongste deelnemers, leverde onze 16-jarige atleet hiermee een topprestatie.

https://my.raceresult.com/173408/results#8_2B1102
Posted on 11 Jul 2021 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.