Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Opnieuw vier P.R.'s voor onze Bears op micromeeting in Herentals!
Na een resem persoonlijke records tijdens de vorige micromeetings van ACHL op zowel 800m als 1500m, was het gisteren opnieuw raak voor vier van onze atleten. Tijdens een 3000m race op het "sport Vlaanderen" centrum in Herentals, wisten seniors Jo Vervecken en Jelle Van Leuffelen samen met de scholieren Wout de Bal en Dario Vandenbrande een mooi nieuw P.R. op de tabellen te zetten. Jelle verbeterde zijn besttijd naar 9'13"13 en Jo klokte af na 9'20"90. Onze scholieren konden voor hun sterke prestatie rekenen op de hulp van enkele clubmakkers. Jo, loodste Wout naar een knappe 9'32"21 en Tom Van Gestel hielp 1e jaars Dario naar een mooie 10'06"39. Op het kortere werk was ook een van onze Bears actief. Master Rémi Decker liep een knappe 300m in 42"77.
Posted on 26 Jun 2021 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.