Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Run, Bears, Run!
Vorige week vrijdag toonden vijf van onze jonge bears al hun goeie vorm op de 800m. Gisteren op de 2de micro-meeting van achl zetten, onder zware klimatologische omstandigheden, acht van onze tien deelnemende Bears een persoonlijke besttijd neer op de 1500m. De negende persoonlijke besttijd (27"11) werd gelopen door master Rémi Decker op de 200m. Bij de cadetten heren, zette Ward Vleugels de knapste prestatie neer. Hij liep naar 4'23"65. Arne Smeyers, liep gisteren zijn maiden-1500m in 5'11"20. Bij de meisjes kadetten liep Floor vleugels, op haar eerste 1500m naar een knappe 5'16"38. Met Wout De Bal en Dario Van Den Brande hadden we twee scholieren aan de start. Junior Louise Helsen liep een sterke wedstrijd en zette een mooie 5'13"74 op de tabellen. Ook voor Dario werd het zijn eerste wedstrijd over de olympische afstand. Hij liep naar een mooie eindtijd van 4'49"46. Wout liep na een zware examenweek naar een knappe 4'23"69. Drie van onze seniors, Jelle Van Leuffelen, Jo Vervecken en Brent Van Turnhout, wilden kijken hoever zij stonden op het koningsnummer. Jelle nam van bij de start de leiding en liep solo naar 4'12"66. Jo, nestelde zich in het spoor van onze youngsters Ward en Wout en finishte in 4'24"75. Brent, had van al onze atleten nog het meeste last van het zwoele en broeierige weer en bleef met 5'06"73 een flink stuk boven zijn besttijd.
Posted on 19 Jun 2021 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.