Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Sterke seizoen start van onze Bears!
Vandaag, was het moment waarop onze atleten gewacht hadden. Voor de eerste maal dit seizoen kon er nog eens een wedstrijd betwist worden. Tijdens de micro-meeting van achl, werden er knappe tijden neergezet op de 800m. Kadet Ward Vleugels, zette de sterkste prestatie neer hij knalde naar een mooie 2'09"19. Ook zus Floor Vleugels liep een sterke koers. Zij liep 2'34"23 en verbeterde daarmee haar vorige besttijd met meer dan 10". Arne Smeyers, startte voor de eerste keer op een 800m. Hij zette een mooie 2'33"82 op de tabellen. Junior Louise Helsen liep in een sterk bezette reeks zo goed als solo naar een mooie 2'34"55 en Lars De Bal, die na een blessure nog weinig kwaliteitstraining in de benen had liep in zijn maiden 800m naar een bevredigende 2'47"80.

Senior Jo Vervecken, koos voor een 3000m die op het programma stond in Heusden. Jo liep er naar een knappe 9'21"67 en bleef daarmee slechts enkele hondersten boven zijn p.r.
Posted on 11 Jun 2021 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.