Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Kenneth en Jo lopen nieuw P.R. op het B.K. 10km op de weg.

Zondag 11 oktober werd in Lokeren het Belgisch kampioenschap 10km op de weg gelopen. Het kruim van de Belgische afstand lopers stond er aan de start. Het beloofde dus een hoogstaande titelstrijd te worden. Tussen de 173 deelnemers ook twee Bears, die zondag een sterke prestatie neerzetten. Beiden liepen ze een sterk nieuw p.r. Kenneth Laureys, klokte af in 32'35" en werd 62ste. Jo Vervecken, finishte in 33'55" en werd daarmee 93ste

Terwijl Jo en Kenneth het beste van zichzelf gaven in Lokeren, nam Wout de Bal de start op de 5km in Vorselaar. Ook onze jonge Bear zette een mooie prestatie neer. Hij finishte als 6e in 17'33".
Posted on 15 Oct 2020 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.