Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Vier Bears testen hun conditie op corona-proof meeting van a.c. Lyra!
Gisteren, stond er in Lier, de 'corona-proof' meeting van ac lyra op het programma. De organisatie, had er alles aan gedaan om de meeting zo veilig mogelijk te laten verlopen en is daar duidelijk in geslaagd. De looplijnen voor het publiek waren duidelijk, de afstands regel van 1,50m en het dragen van mondmaskers werd goed opgevolgd en de reeksopvolging verliep vlot. Dus dikke pluim voor de organisatoren


Vier van onze atleten trokken naar Lier om te trachten hun trainingsarbeid van de voorbije maanden om te zetten in een mooie prestatie. Voor onze jongedames, scholiere Louise Helsen en juniore Silke Rutten viel de eerste test op de 800m, duidelijk tegen. Beide dames, presteerden onder hun niveau en finishten in respectievelijk 2'40"27 en 2'36"68.


Onze heren kwamen beter voor de dag, en zowel scholier Wout De Bal als senior Kenneth Laureys liepen een P.R. Wout liep naar een mooie 9'52"23 en Kenneth flirtte met de 9'00" grens. Hij kwam als 4de over de eindstreep in 9'04"29 en bewees dat die sub 9'00" grens er in de nabije toekomst moet aan geloven.
Posted on 26 Jul 2020 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.