Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Relay's luiden start van het veldloopseizoen in!

Vandaag, vonden de crosscup relay's plaats. De relay's, luiden al een aantal jaren de start van het veldloopseizoen in. Dit jaar was men verkast van de Gentse Blaarmeersen naar het Provinciaal domein Nieuwdonk in Berlare. Wat het parcours betreft, voor mij een duidelijke verbetering. Enkel wat mobiliteitsproblemen zorgden voor een mindere noot.Zeven van onze atleten kwamen in drie teams aan de start. Bij de seniors dames, was dat Kaat Vermeulen die ploeg vormde met clubgenoten Goele Truyers en Sofie Van Accom. Het mannen seniors team, bestond volledig uit Running Bears met Yann Bruers, Kevin Schauwaers en Thomas Vanoppen. Ook bij de scholieren jongens bestond het team volledig uit Bears, met Rune Das, Wout De Bal en Robbe Van Oothegem.


Na de podiumplaats van vorig jaar, finishten de dames, met Kaat als startloopster op een mooie vijfde plaats in 20'55". Bij de heren, nam Yann de start, Kevin liep het middenstuk en Thomas nam de langste afstand voor zijn rekening. Zij eindigden knap 14e in 28'33". Onze jongeren liepen naar een 20ste plaats in 14'32" met Rune als startloper, Wout die het middenstuk liep en Robbe die finishte.
Posted on 27 Oct 2019 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.