Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Kevin zet nieuw p.r. neer in Ertvelde!

Zondag kwam Kevin Schauwaers aan de start van de gouden 3000m in Ertvelde. Kevin startte er met de bedoeling om zijn persoonlijke besttijd een stuk naar beneden te halen. Zijn tijd van 8'43"76 die hij op 1mei lukte in Herentals, lag ondanks dat het een nieuw p.r. was, nog zwaar op de maag door de pech die hij had in de voorlaatste ronde. Hij bleef toen met het gevoel zitten dat dit een stuk beter kon. Gisteren, bewees Kevin zijn gelijk door iets meer dan 7" van zijn tijd af te doen. Hij finishte in een mooie 8'36"38. Met een doortocht halfweg in 4'11", lijkt het nu het moment om de volgende doelstelling, het slopen van de 4'00" barriere op de 1500m aan te pakken.
Posted on 08 Jul 2019 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.