Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Warm en drukkend wedstrijdweekend voor onze Bears!

Het voorbije weekend, was het met wedstrijden in Alken, Merksem en Lokeren, vrij druk voor een aantal van onze atleten. Vrijdagavond trok Louise Helsen naar Alken voor een 1500m. Louise, liep er niet haar beste wedstrijd meer dan waarschijnlijk speelde de vermoeidheid van de examens haar parten. Zij finishte als 5de in een voor haar teleurstellende 5'31"71.

Zaterdag, maakten Berbel Verboven en Wout De Bal hun opwachting op de open meeting van Olse Merksem. Wout, maakte er zijn debuut op de 1500m, hij liep naar een mooie tijd van 4'48"90 en werd daarmee 7de in het totaal en 1ste kadet. Berbel, kwam na haar debuut in Herentals opnieuw aan de start van de 300m. Zij eindigde in 45"21 een verbetering van haar beste jaarprestatie met 29 hondersten.


Zondag tekenden Joren Mangelschots, Yann Bruers en Kevin Schauwaers present in Lokeren. Yann liep er de 800m en klokte af in 1'54"88. Na de wedstrijd maakte hij volgende analyse: 'Het ontbrak me vandaag aan een explosieve start, maar ik schoof tijdens de wedstrijd geleidelijk aan op. De passage was 56" op de 400 waarna een groepje voor mij in de bocht begon te vertragen. Het waren er te veel om in te halen, waardoor ik zeker tijd verspeeld heb. Ik had nog wel een degelijke eindsprint. Ik ben tevreden met de 1'54"88, maar er had zonder oponthoud zeker een sub 1'54" in gezeten' Joren en Kevin, kwamen in het na-programma aan de start van de 1500m. Joren liep ondanks de warmte, ei zo na een nieuw persoonlijk record. Hij finishte in 4'38"39 en bleef daarmee slechts 28 hondersten boven zijn besttijd. Nog ruimte dus voor progressie. Kevin liep naar een tijd van 4'12"66. Niet zijn beste prestatie en voor Kevin ver onder zijn mogelijkheden.
Posted on 24 Jun 2019 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.