Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Opnieuw sterke p.r.'s voor onze Bears!
Dit weekend, was er voor onze Bears keuze uit twee wedstrijden. Er was de avondmeeting, met het p.k. steeple, van AVZK op vrijdag en de flanders cup meeting van LYRA op zaterdag.


Cadet Wout De Bal, koos voor het p.k. steeple. Wout, die voor het eerst uitkwam in deze discipline liep er naar een mooie 5e plaats in 5'15"36. Hij zette daarmee een p.r. op de tabellen, waar volgens waarnemers nog heel wat progressie in zit.

Zaterdag dan, kwamen zes Bears aan de start in Lier. Thomas Van Oppen, ging twee maal aan de slag als pacemaker. Thomas gidste zowel de B als de C reeks van de 1500m knap naar de vooropgestelde eindtijden. In de B-reeks, zette hij zelfs trainingsmaatje Yann Bruers op weg naar een nieuwe besttijd van 3'55"74. Yann eindigde in deze reeks mooi als derde.


Louise Helsen, Joren Mangelschots en Lukas Vriens kwamen aan de start van de 800m. Louise, liep zaterdag niet haar beste wedstrijd. Blijkbaar nog wat vermoeid, draaide het niet echt rond en moest zij vrede nemen met een voor haar teleurstellende tijd van 2'34"30. Lukas en Joren, hadden in hun wedstrijd duidelijk betere benen. Lukas, dook met een tijd van 1'59"74 terug onder de twee minuten grens en lijkt op weg om zijn vroegere niveau te halen. Joren, die voor het eerst een 800m betwiste liep een sterke wedstrijd en zette met een tijd van 2'12" 26 een knap p.r. neer. Het gebrek aan ervaring, hield hem gisteren van het behalen van het minima van 2'11"50 voor het B.K.


Als laatste kwam, in een bijna volledig leeggelopen Lyra stadion, Jo Vervecken aan de start van de laatste reeks 5000m. Jo die zijn zinnen had gezet op een verbetering van zijn p.r. kwam na 2km wedstrijd helemaal alleen te zitten. Hij knokte nog voor wat hij waard was, maar bleef nipt boven zijn persoonlijke besttijd. Jo klokte af in 16'45"80.
Posted on 09 Jun 2019 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.