Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Bears actief op Abdijloop, Putbosmeeting en Van Goghloop!

Op donderdag 30 mei O.H. Hemelvaart, stond de abdijloop, de loop- en wandelklassieker tussen de abdijen van Tongerlo en Averbode, op het programma. AC Westerlo, de club waar een aantal van onze atleten hun thuisbasis hebben, was medeorganisator. Met meer dan 2000 lopers aan de start was de editie van 2019 een succes. Twee van onze atleten liepen er binnen de top 10. Kevin Schauwaers, moest voor de winst net de duimen leggen tegen Rik Thijs. Hij finishte als 2de in 53'36". jo Prims, die al enkele keren podium haalde in deze race, moest zich dit jaar tevreden stellen met de 6de plaats in 57'00". Jo Vervecken 14de in 59'07"en Kenneth Laureys 22ste in 1:01'08" bleven binnen de top 30. Twee van onze jongere atleten klasseerden zich nog binnen de eerste 500. Wout De Bal werd 104de in 1:08'47" en Stef Geukens eindigde 234ste in 1:14"56. De uitslagen van onze andere atleten kan je terugvinden op: http://www.chronorace.be/


Yann Bruers, trok zaterdag naar de 'Putbosmeeting' in Oordegem voor een 800m. Yann liep in de 4de heat van het naprogramma naar de 7de plek in 1'55"77. Nog op zaterdag kwam Thomas Vanoppen aan de start van de 'Van Goghloop' een 5km straatrace in het Nederlandse Zundert. Thomas ging er in de clinch met Lahsene Bouchikhi. Bouchikhi, won nipt in 14'29". Thomas klokte zes seconden later af op 14'35".
Posted on 02 Jun 2019 by Nest
Powered by CuteNews

Info

  • Running Bears
    Wie?

    RUNNING BEARS (M/V): trainingsgroep, die in Herenthout en Tongerlo traint voor de ½ fond en fond disciplines, onder leiding van coaches Nest Goossens en Lief Van Den Broeck.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De assepiste aan asportcentrum ‘t Kapelleke in Herenthout en de tatartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de groepstrainingen. De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Van 1 oktober tot 31 maart, wordt er op zondag om 10 uur getraind in het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Van 1 april tot 30 september wordt er getraind op de pistes in Herenthout en Tongerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.