Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

P.K. 2018 Bornem!
Het provinciaal kampioenschap werd zondag afgewerkt in het domein ‘Breeven‘ in Bornem. Een scherpe koude wind, veel modder, heuvels en een extra hindernis in de vorm van drie boomstammen maakten er een zware wedstrijd van. Voor de supporters compenseerde een zwak winter zonnetje de scherpe koude wind.

Lise Verdonck, Marthe Van den Broeck en Louise Helsen, mochten bij de cadetten meisjes de spits afbijten. Onze drie jongedames verdeelden hun krachten goed en zetten mooie prestaties neer. Lise en Marthe liepen in hun reeks (geboortejaar 2004) respectievelijk naar de 6e en 12e plaats. De één jaar oudere Louise (geboortejaar 2003) werd 13e in haar categorie. Bij de cadetten heren, was enkel Wout De Bal in koers voor ons team. Wout, die eind januari nog sterk liep op de 10km in de Houffa trail (23e in 1:02'15”)werd in zijn reeks (geboortejaar 2004) 12e. In de reeks van de scholieren meisjes, die een afstand van 3,5 km moesten overbruggen stond Silke Rutten aan de start. Silke had duidelijk haar dag niet en werd in haar reeks (geboortejaar 2003) 6e.

In de korte crossen kwamen twee van onze atleten aan de start. Yann Bruers, die na een week inactiviteit wegens een lichte blessure terug aanknoopte met de competitie en Joren Andries. Zowel Yann als Joren hielden een knappe generale repetitie voor het VK volgende week. Yann finishte 6e en Joren eindigde als 11e.
Posted on 06 Feb 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.