Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Winst voor Thomas in Neerpelt, Louise en Wout beste Bears in Mechelen!
Mechelen, Neerpelt en het oost-vlaamse Aalter, waren de veldlooplocaties waaruit gisteren kon gekozen worden. Lag het aan het winderige en miezerige herfstweer of was het misschien faalangst die het merendeel van onze Bears thuishield? Diegenen die wel present tekenden gaven in ieder geval het beste van zichzelf in Neerpelt en Mechelen. Thomas Vanoppen, liep in Neerpelt, waar hij in voorbereiding van Roeselare, startte in zijn eerste lange lange cross van het seizoen. Thomas soleerde er naar de eerste plaats. Hij won met 30" voorsprong op Sebbe Francken OLSE.

Onze andere atleten trokken naar Mechelen waar onze jongste atleten de sterkste prestaties neerzetten. Kadet Wout De Bal, toonde gisteren zijn enorme progressie dit seizoen. Wout eindigde na een sterke wedstrijd op een knappe 10e plaats. Ook scholiere Louise Helsen, zet bij het begin van het seizoen enorme stappen vooruit. Louise wist deze progressie gisteren te verzilveren met een knappe 8e plek. Bij de scholieren jongens konden onze normale sterkhouders Shika Bruynseels en Stef Geukens gisteren niet bevestigen. Geen van beide kende een superdag, ze finishten respectievelijk 33e en 36e. Bij de seniors dames, liep Kaat Vermeulen gisteren haar eerste individuele cross van het seizoen. Kaat, kende gisteren niet haar beste dag, en was voor een groot deel op achtervolgen aangewezen. Door een valpartij in de voorlaatse ronde werd ze nog iets verder teruggeslagen. Ze finishte uiteindelijk als 15e. Bij de seniors heren, stond Kenneth Laureys, die al enkele sterke wegwedstrijden had gelopen, voor zijn maiden veldloop. Kenneth werd 23e.
Posted on 12 Nov 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.