Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Sterke prestatie van Thomas Vanoppen in Mol!
Vandaag, vond in Mol de eerste individuele manche van de crosscup plaats. Het zand van het zilvermeerstrand, maakt van deze crosscupeditie steeds weer een echte kuitenbijter waar menig atleet diep in zijn reserves moet tasten.

Bij de kadetten jongens kwamen twee Running Bears aan de start. Rune Das liep naar een knappe 14e plaats. Trainingsmaatje Wout De Bal, finishte enkele tellen later op een mooie 21ste plaats. Scholier Stef Geukens, worstelde met het zware zandparcours en liep uiteindelijk naar een 46ste plaats.Voor junior Thomas Vanoppen, waren de verwachtingen hoog gespannen. Thomas, afgelopen zomer nog Belgisch kampioen op de 5000 m mikt op een EK-selectie in Tilburg en kwam gedreven aan de start. Na een zware trainingsweek opteerde Thomas, in overleg met de coach, om in Mol de korte cross te lopen. Het lukte Thomas vandaag om de verwachtingen meer dan in te lossen door als junior 6e te worden op amper 5 seconden van het podium.

Uitslagen: http://www.sport.be/crosscup/2018/nl/mol/uitslagen/
Posted on 04 Nov 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.