Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Bears lopen twee p.r.'s op memorial Verstockt!
Gisteren, werden op de memorial Jos Verstockt, een organisatie van ac Lyra knappe prestaties geleverd door onze atleten. Met twee nieuwe persoonlijke records, één seizoensbeste en een benadering van een p.r. kwamen onze Bears weer goed voor de dag.
De sterkste prestatie werd neergezet door junior Jelle van Leuffelen. Na meer dan twee jaar blessureleed, knalde Jelle gisteren naar een nieuw persoonlijk record 2'06"00. De sterke progressie die Jelle op training maakte, beloofd voor het winter- en volgend pisteseizoen. Ook scholier Brent Van Tichelt, kwam gisteren sterk voor de dag. Na een minder KvV klokte Brent gisteren af in 2'03"86 net één seconde boven zijn sterkste prestatie. Kadet Louise Helsen, die aan een sterk seizoen bezig is, liep gisteren met, 67"02, een persoonlijk record op de 400m. Met het einde van het seizoen in zicht, wist Lise Verdonck, met 2'38"44 een verbetering van haar beste jaarprestatie neer te zetten. Voor onze seniors Kaat Vermeulen en Lukas Vriens, liep het gisteren iets minder goed. Kaat die al een gans seizoen worstelt met haar prestaties op de 800m, liep gisteren naar een matige 2'18"24. Lukas, die na zijn marathon avontuur terug aanknoopte met het pistewerk zette ook een voor hem matige 2'01"47 neer.
Posted on 19 Aug 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.