Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Zeven Bears aan het werk in Kessel-Lo - Thomas pakt nieuw p.r.!
In Kessel-Lo, kwamen gisteren Kaat Vermeulen, Silke Rutten, Brent Van Tichelt, Stef Geukens, Ebert Vandervelpen, Joren Andries en Thomas Vanoppen in actie tijdens een door een stevige wind geplaagde "Meeting voor Mon" . Er werden door geen toptijden neergezet, maar junior Thomas Vanoppen stelde zijn p.r. op de 3000m wel met meer dan 1seconde scherper.


Onze vrouwelijke Bears Kaat en Silke, kwamen in actie op de 1500m, een afstand die ook senior Joren voor de voeten kreeg. Kaat liep naar een tijd van 4'37"11, Silke zette 5'00"44 neer en Joren finishte in 4'33"22. Brent, Stef en Ebert gingen van start op de 800m. Brent bolde na 2'12"59 over de meet. Stef, die in dezelfde reeks als Ebert startte eindigde in 2'10"60 en bleef daarmee Ebert die in 2'11"34 finishte net voor. Thomas, pakte op de 3000m een nieuw persoonlijk record. In een zeer snelle reeks eindigde thomas in een knappe 8'29"70.
Posted on 05 Aug 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.