Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Wedstrijd update!
Tijd voor een update van de wedstrijden die door onze atleten gelopen werden tot en met 1 augustus. Op 24 juli kwamen Louise Helsen en Yann Bruers aan de start van de 800m in Beveren. Louise finishte in 2'38"15. Yann werd er 1e en klokte af in een nieuw persoonlijk record van 1'53"29. Op 28 juli, was er de meeting van ZWAT in Zwijndrecht en de Flanders cup in Ninove. In Zwijndrecht liep Louise naar de 1e plaats op de mijl in 5'52"81. In Ninove, stonden drie atleten aan de start van de 800m. Silke Rutten, finishte er in 2'27"62. Ebert Vandervelpen naar een nieuw p.r., Hij klokte af op 2'07"30. Yann Bruers, liep in zijn laatste wedstrijd van het seizoen naar 1'54"57. Tot slot, startte Louise op 1 augustus in Looise op de mijl. Zij kwam als derde over de eindstreep in 5'48"12.
Posted on 05 Aug 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.