Running Bears

Running - Herenthout en Westerlo

Silke pakt provinciale titel 1500m!
Het voorbije weekend stonden de provinciale kampioenschappen op de kalender. Verdeeld over twee dagen, namen 5 Bears deel. Zaterdag, kwam in het Louis De Winter stadion in Brasschaat junior Brent Van Turnhout aan de start van de 1500m. Brent, die iets te snel van start ging viel tijdens de laatste ronde wat terug. Hij eindigde nog in 5'00”03

Zondag was het Turnhoutse stadspark de place to be. Vier van onze jongedames, Silke Rutten, Louise Helsen, Lise Verdonck en Marthe Van den Broeck, kwamen er aan de start van de 1500m. Scholier Silke, zorgde er voor onze enige medaille. Zij werd provinciaal kampioen in een nieuw p.r. Van 4'56”89. Voor onze drie kadetten Louise, Lise en Marthe, was het hun eerste 1500m, en werd het wat zoeken naar het goede tempo. Zij zetten respectievelijk: 5'18”44, 5'23”47 en 6'21”35 neer. De volgende afspraak voor onze atleten, is nu de 1 mei meeting van ac Herentals.
Posted on 01 May 2018 by Nest
Powered by CuteNews

Info

 • Running Bears
  Wie?

  Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

 • Trainingen
  Waar en wanneer?

  De Herenthoutse assepiste aan sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo.

  De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Contact

Stuur een e-mail naar info@running-bears.com

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).

Running Bears - middellange en lange afstand in Herenthout en Westerlo.