Running Bears Banner

Running in Herenthout en Westerlo

Bears zetten drie persoonlijke records neer in Merksem!
Gisteren, vond op het sportcentrum 'De Rode Loop' in Merksem de 53e editie plaats van 'Het Antwerps Atletiekgala' een Flanders cup wedstrijd georganiseerd door Olse Merksem. zeven van onze atleten kwamen er aan de start. In de namiddag kwamen Brian Van den Bossche en Lukas Vriens tijdens het voorprogramma in actie op de 400m. Tijdens de wedstrijd stond er heel wat wind maar onze boy's wilden dit zeker niet inroepen als excuus voor hun mindere prestatie. Brian klokte af in 52"96. Lukas zette 53"00 rond neer.

Tijdens het hoofdprogramma, zagen we Kaat Vermeulen aan het werk in de B-reeks van de 1500m. In een internationaal gezelschap liep Kaat naar de 9e plaats in een nieuw persoonlijk record van 4'29"21. De reeks werd gewonnen in 4'26"70 door Zenobie Vangansbeke (ACME)

Tijdens het naprogramma, kwamen Yann Bruers, Maarten Verbiest, Thomas Vanoppen en Joren Andries aan de beurt in de reeksen 800m. In de tweede van zes reeksen, stonden Yann, Maarten en Thomas aan de start. Yann en Thomas liepen een sterke koers, In de laatste rechte lijn liet Yann de Duitser Elias Schreml achter zich en won in een nieuw p.r. van 1'54"21. Thomas werd 3e in eveneens een nieuw persoonlijk record van 1'55'69. Maarten, die vanaf het begin niet goed in de wedstrijd zat, zette toch nog een aanvaardbare 1'57"96 neer. Joren kwam aan de start in 5e en voorlaatse reeks. Joren die na 550m koers het commando nam, viel in de laatste rechte lijn wat stil en moest Jesse Cauwenbergh van VAC en Milan Biesheuvel NL nog laten voorgaan. Joren werd 3e in 2'08"99.

Zondagvoormiddag, kwam Katrien Stijnen in actie tijdens de bosloop in Gerhagen. De bosloop wordt betwist op een geaccidenteerd parcours in de bossen van Gerhagen en is behoorlijk zwaar. Katrien liep er de 8,4km. Zij finishte als 19e en 1e vrouw in een tijd van 34'39"

Woensdag 26 juli, liep Brent Van Turnhout tijdens de 'Carpe Diem' wedstrijd van AV Looise. Brent liep er naar een nieuw p.r. op de 1000m. Hij finishte in 3'06"39.
Count of comments: 0
Posted on 30 Jul 2017 by Nest

Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews

info@running-bears.com

Email Address

Running Bears

Facebook Page

Info

  • De Running Bears
    WIe?

    De Herenthoutse assepiste op sportcentrum ‘t Kapelleke en de tartanpiste van het Sporta centrum in Tongerlo vormen het perfecte decor voor de weerstands- en snelheidstrainingen. De duur- en fartlektrainingen vinden afwisselend plaats in 'het Kapellekesbos' in Herenthout en op het domein ‘De Beeltjens’ in Westerlo. Definitie: RUNNING BEAR (M/V): gemotiveerde atleet die, onder leiding van Nest en Lief, ½ fond en fond disciplines traint in Herenthout en Tongerlo.

  • Trainingen
    Waar en wanneer?

    De trainingen van de Running Bears, vinden plaats op maandag om 19:00, woensdag om 19:30 en vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout. Op dinsdag en donderdag wordt er om 18:30 getraind op de piste van het Sporta centrum in Tongerlo. Indien er geen wedstrijd gepland is, wordt er op zondag om 10 uur afwisselend getraind in Kapellekesbos in Herenthout en in 'De Beeltjens' in Westerlo.

Op deze pagina vind je enkele leuke sfeer- en actiefoto's van de Running Bears.


Scrol over de foto en klik op 'volledige grootte' om de foto te vergroten.


Meer foto's van de Bears en andere atletiekfoto's, vind je op onze Facebook-pagina. Tag er jezelf en je FB-contacten.

Kom langs in Herenthout

Kom langs op maandag om 19:00woensdag om 19:30 of vrijdag om 19:00 aan sportcentrum 't Kapelleke in Herenthout.

Stuur een e-mail

info@running-bears.com

Kom langs in Tongerlo bij Westerlo

Kom langs op  dinsdag of donderdag. Er wordt om 18:30 getraind op de piste van het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo).